Search
Close this search box.

Kielo korvakorut

Vanerikorvakorut helmillä

Kielo-vanerikorvakorut ovat saaneet inspiraationsa kauniista Suomen kansalliskukasta, kielosta, jota löytyy myös useasta Art Nouveaun aikaisesta designista. Kielo on puhtauden, ilon, rakkauden, vilpittömyyden ja onnen symboli. Tämä mielestämme korostaa kukan kauneutta ja se sopii täydellisesti Iloisan korumallistoon. Näissä korvakoruissa yhdistyy ”supisuomalainen” pala luontoa, kansalliskukkamme kielo, Art Nouveaun hienostunut muotokieli, suomalainen koivuvaneri ja makeanvedenhelmi viehättäväksi kokonaisuudeksi. Huomioi myös käsinmaalattu yksityiskohta myrkyttömällä kultamaalilla.

Kielo-korvakoruja on saatavilla kahdessa kauniissa sävyssä: vihreä ja violetti.

36.00 (sis. ALV 24%)

Toimituskulut ja -vaihtoehdot esitetään ostoskori- ja kassasivulla.

Toimitusaika: Lähetämme normaalisti tilaukset 2–6 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Poikkeavat toimitusajat, kuten lomat löytyvät Ajankohtaista-sivulta.

Luethan korujen hoito-ohjeen huolella ennen tilaamista.

Korkeus: noin 7,1 cm 

Leveys: 3,8 cm

Vanerin paksuus: 3 mm

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Korvakorujen vaneriosassa on kaksipuoleinen tulostus.

Korvakorut lähetetään Eco-rasioissa ja FSC-sertifioiduissa lähetyslaatikoissa.

Suomalainen koivuvaneri, 316L teräs / kullattu teräs, makeanvedenhelmi ja myrkytön kultamaali.

Koivuvaneri on elävää materiaalia, jolloin sen pinta on aina hiukan erilainen sekä siihen tulostetussa kuvassa saattaa olla pieniä eroja. Myös jokainen makeanvedenhelmi on aina yksilönsä, jolloin helmen koossa ja muodossa esiintyy eroja.

Lisätietoja materiaaleista löytyy: MateriaalitTuotearvio

Tuotearvion antajat on todennettu sähköpostilla ja samalla on tarkistettu, että arvion antaja on tilannut ja vastaanottanut arvostelemansa tuotteen.

Tilaa uutiskirje