Search
Close this search box.

Koivuvaneri

Koruissa käytetty koivuvaneri on PEFC- ja FSC-sertifioitua Suomalaista puuta. Korujen osat ovat laserleikattu Helsingissä.

Sertifioinnit tarkoittavat, että metsien käsittely ja sen hoito on taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisti kestävää. Sukupolvien elämisen mahdollisuuksia ei heikennetä. Suunnitelmallisella metsätaloudella säilytetään luonnon monimuotoisuus sekä samalla kulttuuri- ja virkistysarvot.

PECF, Programme for the Endorsement of Forest Certification, eli vapaasti suomennettuna Metsäsertifioinnin Hyväksymisohjelma (https://pefc.fi/).

FSC, Forest Stewardship Council, eli vapaasti suomennettuna Metsänhoidon Neuvosto (https://fi.fsc.org/).

316L Teräs

Terässeoksia on monenlaisia, mutta 316L teräs on ehdottomasti parhain vaihtoehto korukäyttöön. 316L tunnetaan yleisesti kirurgisena teräksenä tai haponkestävänä teräksenä. 316L teräs on kestävä, pitää värinsä ja on silti muotoiltavissa. Tästä syystä se on täydellinen yhdistelmä koivuvanerin kanssa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, ruostumattomasta teräksestä valmistetut seokset sisältävät nikkeliä, joka ei kuitenkaan 316L materiaalin sisältämän kromin ja molybdeenin vuoksi pysty aiheuttamaan allergisia reaktioita.

Valmistamme osia teräslangasta toisen Suomalaisen yrityksen ylijäämä teräksestä sekä mekanismit ja ketjut tilaamme valmiina. Tilaamamme osat ovat aina tilattu EU-maista. (Saksa ja Tšekki)

Tilaa uutiskirje