Search
Close this search box.

Palautusehdot

PALAUTUSEHDOT

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteiden tulee olla hyvin pakattuja takaisinlähetystä varten. 

Palautusoikeus ei päde tuotteisiin, jotka ovat erityisesti asiakkaan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu (esimerkiksi korut omalla kaiverruksella). Tuotteet, jotka valmistetaan ainoastaan asiakkaan tilauksesta, merkitään selvästi mittatilaustyöksi.

Palautusilmoitus on tehtävä sähköpostitse viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautettavat tavarat on lähetettävä viivytyksestä takaisin ja viimeistään 14 päivän kuluttua palautusilmoituksen tekemisestä.

Palautusilmoitus tulee lähettää ennen palautusta sähköpostiosoitteeseen: info@iloisadesign.com. Palautusilmoituksessa tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumero
  • tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
  • nimesi
  • osoitteesi
  • puhelinnumerosi

Saat palautusilmoitukseen vastauksena sähköpostin, joka sisältää tarkemmat ohjeet palautuksen tekoon.

Palautus tapahtuu kirjoittamalla paketin päälle:

Asiakaspalautus

Iloisa Design Oy

Kumitehtaankatu 5 E

04260 Kerava

Asiakaspalautustunnus: 675564 

(HUOM! asiakaspalautustunnus ei ole helposti-koodi)

Paketti tulee toimittaa lähimpään Postin toimipisteeseen, josta saat kuitin lähetyksestä. Paketin tarkistuksen jälkeen vähennämme 5 €:n palautuskulun tuotepalautuksesi summasta. Mikäli toimitus on kustannettu itse, emme korvaa mahdollisia koituneita kuluja. Palautusten käsittelyaika on 2–14 arkipäivää. Suoritus näkyy tililläsi 14 arkipäivän sisällä siitä, kun palautuksesi on meillä käsitelty. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun palautus on hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostiviestillä linkin, josta pääset lisäämään pankkitilin, jolle palautamme rahat, mikäli maksu on tehty pankkipainikkeella. Mikäli maksu on tehty korttimaksulla palautamme maksun suoraan kortille. Mikäli maksutapana on ollut lasku- tai osamaksu, laskutus perutaan.

Säilytä kuitti huolellisesti palautuslähetyksestä, kunnes olet saanut joko kuittauksen palautuksen loppuun käsittelystä tai saanut hyvityksen tilillesi. Kuitti palautuslähetyksestä toimii todisteena palautuksesta, jos paketti katoaa. Jos palautuslähetyksesi katoaa kuljetuksessa ja asiakkaana et pysty todistamaan, että olet lähettänyt tuotteet takaisin, Iloisa Design ei ole velvollinen hyvittämään tuotteita, jotka eivät ole palautunut yritykselle takaisin. 

Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 10 euroa. Jos haluat perua tilauksen, kun lähetys on laitettu matkaan, on sinun noudettava paketti valitsemastasi noutopisteestä ja lähetettävä se meille takaisin asiakaspalautuksena.

Tilaa uutiskirje